CoachCorp.nl

Nieuws

Solliciteren

 "De markt trekt weer aan" horen we nu gelukkig steeds vaker. Je wilt weer aan de slag of je bent eigenlijk op zoek naar iets anders.........

Laat je niet verrassen, zorg dat je je zo goed mogelijk presenteert op die nieuwe functie..... eerst schriftelijk en dan hopelijk persoonlijk........

Je sollicitatiebrief en CV hebben als doel dat je wordt uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek.

  • Je CV is overzichtelijk opgesteld en geeft de lezer het antwoord op zijn vraag of jij de juiste opleiding, kennis en ervaring hebt voor de openstaande functie.
  • Je sollicitatiebrief, noem het eerder een motivatiebrief, legt een verbinding tussen jou en de baan. Je onderbouwt je motivatie waarom je deze baan wilt, je geeft een indruk van je persoonlijkheid en legt uit waarom jij de geschikte persoon bent.
Tijd voor een goede update van je CV en sollicitatiebrief en een uur 'droog'-oefenen met mij als HR-manager!

 

Dit onderdeel van jezelf verkopen doe ik er graag bij. Het is n.l. zo belangrijk dat je jezelf KUNT verkopen. Hier heb je profijt van bij het zoeken naar een nieuwe functie, maar ook om in je huidige functie promotie te kunnen maken of je salariseis kracht bij te kunnen zetten.

Investeer in jezelf!

 

Ik ga graag met je aan tafel zitten om te kijken of je CV en/of je sollicitatiebrief jou ook echt begerenswaardig maakt voor bedrijven.

Ik geef je tips mee of we herschrijven hem volledig.

 

Daarna ga ik een maatwerk sollicitatiegesprek met je aan, zodat je zo goed mogelijk voorbereid het gesprek ingaat. Vol zelfvertrouwen.

 

Om de drempel laag te houden hanteer ik een studententarief van 25 euro per uur incl. btw. Standaardtarief is 49 euro per uur ex. btw.   

 

 

 

Ik heb jaren ervaring in als communicatietrainer, HR manager opleiding en trainingen, werving en selectie en medewerker kandidaatsstellingscommissies....je weet wat je te wachten staat!  

 

Bel of email me om een afspraak te maken:

Patricia Jacobs 

06-26420888 / jacobs@coachcorp.nl